ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η εταιρεία Α. Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ προσφέρει μεγάλη γκάμα μηχανημάτων και εξειδικεύεται στα μηχανήματα βαφής airless, μηχανήματα αμμοβολής και μηχανήματα υδροβολής.

Στο ιδιόκτητο κτήριο της εταιρείας μας θα βρείτε άνετο parking, εξουσιοδοτημένο service, εκθεσιακό χώρο με μηχανήματα, χώρο επιδείξεων μηχανημάτων, αποθήκες και γραφεία εξυπηρέτησης πελατών.


  • Εμπειρία


  • Αξιοπιστία


  • Όραμα

Αναζητάτε μηχανήματα αμμοβολής, μηχανήματα υδροβολής και επαγγελματικά μηχανήματα βαφής airless;

Εταιρεία

Η εταιρία μας Α. Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ εδρεύει στο Πέραμα από το 1985, και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να καθιερωθεί και να καταξιωθεί στο χώρο του εμπορίου μηχανημάτων βαφής – αμμοβολής και υδροβολής.

Από το 2010 έχουμε μεταφερθεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο ΒΙΟ.ΠΑ Σχιστού όπου λειτουργεί εξουσιοδοτημένο service & χώρος επιδείξεων.

Βρείτε τα πιο αξιόπιστα μηχανήματα αμμοβολής, μηχανήματα βαφής, μηχανήματα βαφής airless, μηχανήματα υδροβολής και μηχανήματα υδροαμμοβολής που ανταποκρίνονται στις δικές σας απαιτήσεις.

Πρόσφατα νέα

28 Σεπ

Ολοκλήρωση Σεμιναρίου «Τεχνολογία Χρωμάτων»

Το σεμινάριο «Τεχνολογία Χρωμάτων» του Institute of Coating Technologies ολοκληρώθηκε. Ο τεχνικός πωλήσεων μας, Σταύρος Κρόκος, αποκόμισε γνώσεις σχετικά με τις ...

Πληροφορίες Παγοβολής

19 Μαΐ

Πληροφορίες Παγοβολής Μέρος 2ο

Η Παγοβολή όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο άρθρο μας είναι ένας σύγχρονος τρόπος καθαρισμού για χρήση κυρίως σε βιομηχανικές εφαρμογές. Η ...

Πληροφορίες Παγοβολής

05 Μαΐ

Γενικές πληροφορίες γύρω από την Παγοβολή

Η παγοβολή είναι μια σύγχρονη, οικολογική μη λειαντική μέθοδος βιομηχανικού καθαρισμού κατά την οποία τα σωματίδια ξηρού πάγου οδηγούνται με μεγάλη ...

Επίσημος Αντιπρόσωπος της Graco στην Ελλάδα

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Clemco στην Ελλάδα

BRANDS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ